Friday, January 21, 2011

Bidang Sebenar

....Sedar xsedar sudah masuk semester 4,,,mmm banyak tol dugaan dan cabaran namun ak lalu gak ngn tabah,,,wah ..i like hahah,,,,,..da  msuk mcam dalm bidang tol2 gak nih,,,byk gila asgmnt...smua nk interview org besar2,,,,uhuhu....dalam masa yg sama ak masih aktif sbgai Fasilitator Pelajar UiTM Malaysia,,,xpe mmg da masuk dalm list ak pown huhu...

.......skg ak mmg sbgai Exco Modul dan Keushawanan Fasilitator.......
antara program terdekat yg akan tgh running and nk jalankan sperti :

- Training of Trainers ( TOT ) batch 7 - Teluk Dalam Pangkor Resort, Perak
- Program Khidmat Masyarakat ( OPKIM ) Fasilitator Siri 1 - Kampung Nelayan, Kemaman Terangganu
- Program Kembara Pendidikan ( Road to Destiny ) - Smk Bandar Kesuma Beranang ,Selangor


.......Antara org2 yg nk kena interview lak untuk subjek Pr sem ni adalah :

- Menteri Pengajian Tinggi ( Tan Sri Khaled Nordin )
- Ahli Politik 
- Peguam yg berlesen  ( Firma Guaman )
- Staff baru ( Melaka, Shahputra,Shah Alam )
- DIGI Company


....mm mcam agak tuff jer sem ni pas2 mcm byk ja nk pkai duet mna ngn ak da nk pokai,,,adussss,,,,..mm anyway ni sbgai reminder la untk ak tkot lupa ja....
...bt blog bkn sja untuk info terkini , berita terkini, tp sbgai ala2 diary jugak la....
...mmm stkat ni dulu nnt merapu lain...
all da best to me...heeee

3 comments:

Anonymous said...

en kery...aku nak jadik follower blog ang...hehehe

Farahana MT said...

kery!jom follow2 ;)

kery said...

anonymous........owyeahh..meh la follow ak heheehehe

ann_jom follow2...jom komen2 hehe