Thursday, February 24, 2011

GunDah-Gulana

......ape da jadik ngn diriku?kenapa ak terasa begini?kenapa perasaan ku kian berubah hari demi hari?kenapa tetibe terasa sensitif sgt2?im not dat syle k...pleazzzz......
.....walaupun hiudp semakin sibuk, bizi lah kunun tp mmg bizi pown tp walau cmne pown ati ttap ade perasaan....
....2 3 hari nih ntah mengapa diri jadi gundah gulana...terasa mcam abes madu sepah dibuang pown ade,,,terasa mcm org nk gunakan kta untuk kptingan dye sje pown ade..ase mcam or xhargai kta pown ada..yalah buat mcam2 tp mcm xda respons ja...bukn xikhlas tp ikhlas...at least say something xdak la org asa mcm kayu...mcm tunggul...bodo g2 ja...
...mm ntah la....so lpas2 nih sapa yg taw sal diri...yg knal....ntahla...mcm nk jadi hipokrit ja...mc nk jadi org lain ja..tp lebey baik hidup jadi mcm biasa dari jadi hipokrit xsemena2....walhal apa yg jadi 2 xdipinta,, xdiduga tp org terasa....
...bukan nk ckp kt sesapa...tp perh xpeaah ag buat ttba g tuka nma ntah pape..motif,xnk bg org jmpa..pas2 close account la kunun...xnk bg taw segala menda...pkir2 balik...motif??????????....nnt any update xtaw dahla ak nih media dah jadi salah 1 medan informasi...mklumla fakulti media huhu..........mmmmmmm org xhargai wtpa lagi kan2?hmm...not abaout me...heee....pham2 jela adoyai....all about my fren..
....xpela luahan jela apa yg penting ,,mm apa yg pntig skg ak pown da xtaw da serba xda mood....

{ oppssss ape ak melalut todi malam2 nih?aduhai.... }
 

2 comments:

gayah ronggeng said...

pedas siot ayt ko.
da la gak bahang2 tu cm trkena kt aku je.
hahahaha

Kery_6789 said...

hehe..mne ade pedas pon.....suam2 jerk hee....alaaa ko jgn wisaula ...xpyah terase kalo ko xbuat heeeeee